Vitamine Blij

Waarschijnlijk zul je deze periode amper buiten komen. Wellicht een klein rondje om toch even een frisse neus te halen maar verder dan dat komt het misschien niet. En ondanks dat al dat binnen zitten onschuldig lijkt kan het soms best wat “depressief” aanvoelen en wie weet hebben sommigen het daar ook moeilijk mee. Het is dan ook belangrijk dat je met name je vitamine D niveau op peil blijft!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik persoonlijk deze tijd van binnen zitten niet zo erg vind. Natuurlijk de omstandigheden wel en je mist echt wel wat vrijheid maar ik ben mij des te meer bewust wat voor vrijheid ik überhaupt heb! Ik heb een huis waar ik mij en mijn gezin veilig kan houden en ik heb de keuze om mijn gezin veilig te laten zijn. Dat voelt al als vrijheid. Maar wellicht is dat makkelijk praten als je in een land woont waar het (op je toch wel behoorlijk grote balkon) nu al 25-30 graden is en je kleintje lekker in een badje kan spelen.

Des te belangrijker is het nu dan ook om gezond te eten en fit te blijven! En dat betekend voor vele van ons ook wat extra vitamines innemen! Bij onder anderen Klaever health (waar ik al eerder over schreef) kunnen ze je een fijn advies geven welke vitamines voor jou, zeker nu, goed zouden zijn.

Maar naast die extra vitamines die je als een pilletje slikt kun je natuurlijk ook een fijne smoothie maken!

En wat natuurlijk ook heel fijn kan zijn nu is een goede workout! Het vraagt wat meer creativiteit zo zonder gym. Maar het is zeker te doen! Onder anderen Arie Boomsma geven hele leuke train tips en vele sportscholen hebben in de avond gratis online lessen die te volgen zijn op Instagram!

Wat doe jij om jezelf blij te houden nu je zoveel binnen zit?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie