Reisplanning

Zouden we nog een mooie reis kunnen maken dit jaar of moeten we toch nog even wachten? Hoe lang gaat deze hele chaos nog duren? Kan ik van de zomer op vakantie? Vragen die wellicht bekend voorkomen! Ik vraag me ook af om we nog wel op vakantie kunnen dit jaar? Zijn er plekker waar we veilig naar toe kunnen en is het dan uberhaupt alweer mogelijk om te reizen zonder zorgen?

Het is onzeker, maar wat ik wel gemerkt heb is dat ik het leuk vind en er blij van word om een reis te blijven plannen! Ook al is het niet slim om nu te gaan boeken kun je natuurlijk wel kijken waar je graag heen zou willen gaan! Mijn favoriete sites om hotels te bekijken?

  • Booking.com
  • Trivago
  • Instagram!!!

Ja zeker Instagram speelt zeker een rol in het kiezen van een reisbestemming! Ik doe veel inspiratie op bij IG pagina’s van reis accounts en zie soms de meest mooie vakantieplekken voorbij komen waar ik anders wellicht niet van gehoord had!

 Maar er zijn ook hele fijne apps om je reis in te plannen zoals deze ;

Deze fijne app is gratis (heeft wel optionele in app aankopen) en helpt je opweg om je ideale reis voor te bereiden!! Zijn de vluchten goed op elkaar afgestemd? Komt je vlucht wel op het juiste moment of is er een vertraging? En welke aansluitingen zijn er op het lokale openbare vervoer? Deze app helpt je opweg!

Daarnaast is er ook nog deze app! Ik ben zelf gek op lijstjes maken, maar om dat in een boekje te doen daar heb ik niet altijd tijd voor! Je telefoon heb je vaak toch wel bij je en dus is een lijstje maken dan een stuk makkelijker!

Ik ben het type dat graag haar reis voorbereid en een backpack reis zou dan ook niks voor mij zijn! Deze apps zijn dan dus super handig! Voor nu ga ik bedenken waar mijn volgende reis heen zal gaan, wanneer dit is dat is nu nog even afwachten en momenteel zit ik dan ook veilig thuis. Maar dromen kan altijd toch!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie