Support the locals

Voor vele (en met name de kleine) ondernemers is dit een onzekere tijd. Winkels die gesloten moeten worden, personeel dat nog wel doorbetaald moet krijgen. Ik kan me voorstellen dat dit best voor slapeloze nachten kan zorgen! Daarom wil ik vandaag in onze After Wines Saturday wat aandacht geven aan een aantal locals waar ik fan van ben!

Allereerst een enorm fijne boutique die normaal gesproken zijn deuren geopend heeft in de Utrechtsestraat in Amsterdam! Maison NL!

Dit mega heerlijke winkeltje heeft een divers maar oh zo mooi aanbod! Van kleding tot interieur je vindt er eigenlijk altijd wel wat! http://www.maisonnl.com

Een andere onderneemster waar ik enorm fan van ben is Jeanine van Overload Studios! De aantal keren dat ik haar heb ontmoet ben ik altijd weer onder de indruk van haar mooie stijl! Naast dat ze een prachtige vrouw is, is ze ook iemand die een enorm gevoel voor tijdloze stijl heeft en dat zie je ook in haar sieraden ontwerpen!

Het Instagram account van Overload Studios is zeker ook een aanrader om te volgen en haar ontwerpen kun je shoppen via http://www.overload-studios.com

Ook ligt er een pareltje verscholen in de Hallen in Amsterdam west en ondanks dat je er nu even niet fysiek heen kunt is de webshop van The Gathershop nog steeds open! Verfijnde sieraden, minimalistische kleding, natuurlijke skincare is hier allemaal te vinden.

Ook zij ervaren natuurlijk de gevolgen van het feit dat de deuren fysiek gesloten zijn, maar online zijn ze zeker bereikbaar en weet je wat zo leuk is; de manier waarop zij hun pakketjes verzenden! Alles is zo mooi ingepakt dat het echt als een cadeautje voor jezelf voelt wanneer je hier shopt! http://www.gathershop.nl

En last but not least… Anna+Nina! Binnenkort komen zij weer met een lijn in samenwerking met Romy Boomsma maar ook buiten deze lijn om struin ik zo graag door hun winkel!

De vintage sieraden die je (naast een ruim aanbod van vele soorten producten) zijn zo mooi! http://www.anna-nina.nl is dus zeker de moeite waard om te zien ook nu de winkel even fysiek gesloten is kan het online shoppen gewoon doorgaan.

Naast deze 4 favorieten zijn er natuurlijk nog veel en veel meer kleine ondernemers die juist nu wat extra support kunnen gebruiken! En ik snap dat je nu niet random gaat shoppen om maar te supporten, maar wellicht als je toch wilt kopen is het de moeite waard om na te denken bij welk bedrijf je dit doet!

Welke kleine onderneming support jij?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie