Droogbloemen trend

Droogbloemen close-up

Persoonlijk heb ik absoluut geen groene vingers en lijkt bijna alles bij mij dood te gaan qua planten en bloemen. Daarom ben ik ontzettend blij met onze verschillende eco systemen die zichzelf in leven houden en mijn pampas. Dingen die (nagenoeg) niet dood kunnen gaan en perfect zijn voor wat extra sfeer in een interieur.

Maar ik ben wel echt gek op bloemen. Ze geven wat extra’s en het werkt ook enorm goed voor de sfeer in een huis. Maar ook bloemen zijn in mijn interieur niet handig. Mijn katten gaan er altijd gelijk op af en knauwen het liefste aan alles. Niet zonder gevaar omdat ook veel bloemen giftig zijn voor mijn pluizige vriendjes.

Daarnaast zijn bloemen ook zeker niet goedkoop! En daarom ben ik ontzettend blij met de nieuwste droogbloemen trend. Bloemen die zijn gedroogd en er prachtig uitzien en die dus niet doodgaan. Ook voor het kostenplaatje zijn droogbloemen kosten efficiënter ten opzichte van een wekelijks nieuw bosje bloemen.

IMG_1899

Daarom hierbij de mooiste droogbloemen voorbeelden voor de nodige inspiratie.

Wanneer je in Amsterdam woont moet je voor de mooiste droogbloemen echt even langs bij Flower + Powers.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie