Binnen blijf to-do tips

Jeetje, wat zijn dit gekke weken! Het virus leek eerst nog ontzettend ver weg en kwam toch in een keer heel snel dichtbij.

Aangezien het in landen als Italië en Spanje in een keer ontzettend hard ging sta ik achter de maatregelen die in Nederland zijn genomen. Want ik vind dat iedereen zijn of haar steentje bij moet dragen om elkaar zo goed mogelijk te beschermen. Zeker de kwetsbare onder ons.

Dat betekent natuurlijk dat we de komende tijd veel meer en vaker thuis zullen zitten. Daarom een aantal tips om thuis niet alleen maar op de bank te zitten!

Voorjaarsschoonmaak & opruiming

Dit vind ik dus totaal niet erg om te doen en gewoon leuk met een fijn muziekje of film op de achtergrond aan. Naast dat je veel beter gaat zien wat je nou eigenlijk hebt en wel of dus niet gebruikt krijg ik ook weer wat ruimte in mijn hoofd door het overzicht.

Gooi de spullen die je niet meer wilt natuurlijk niet weg maar doneer of verkoop het bijvoorbeeld!

Huis make-over
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is natuurlijk ook een ”ideaal” moment om eens aan de slag te gaan met dingen in je huis of interieur waar je normaal gesproken niet aan toe komt. Zoals bijvoorbeeld dat ene muurtje schilderen.

Mochten de bouwwinkels ook dicht gaan dan kun je natuurlijk ook gaan plannen. Maak bijvoorbeeld een moodboard of een ”bord” op Pinterest.

Thuis sporten
Ook zijn de sportclubs dicht tot en met 6 april. Maar dat betekent niet dat we een ”couch potatoe” moeten worden!

Er zijn ontzettend veel manieren waarop je toch lekker thuis kan sporten:
– Volg leuke yoga lesjes online (zoals Yoga with Adriene)
– Fitchannel
– 7 minute workout app

Daarnaast verbrand je dus ook heel veel calorieën door schoon te maken. Win win!

Ga dingen doen waar je normaal gesproken niet aan toe komt
Denk hierbij aan al die fotoalbums die er nog moeten komen van jouw mooie vakanties en momenten. Pak een keer dat boek op wat al een aantal maanden ligt te verstoffen. En natuurlijk mag je ook gewoon genieten van Netflix en Videoland.
Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie