Back to basics

Een aantal jaren geleden was het voor mij niet in te denken dat ik make-up loos over straat zou gaan. Ik voelde mij “bloot” en wellicht ook “kwetsbaar” als ik geen make-up droeg. Mijn huid vond ik lelijk, want ik had (en heb als ik slecht eet nog) last van pukkeltjes en mijn wallen onder mijn ogen vond ik vreselijk! Mijn ogen daarentegen heb ik altijd mooi gevonden en ik krijg daar nog steeds vaak complimenten over. Daarom accentueerde ik deze vaak, dat doe ik trouwens nog steeds.

Onder een laag make-up

Toen ik zwanger raakte veranderde er iets in mij, ik wilde terug naar de basics. Geen dagelijkse troep op mijn huid. Mijn huid laten luchten en de kans geven om er mooi uit te zien zonder make-up.

Daarom ben ik gaan investeren in goede verzorgingsproducten en onder anderen daarom let ik op mijn voeding. Inmiddels heb ik een aardige routine voor mijzelf gevonden waar ik mij prettig in voel en volg ik deze niet? Dan zie je direct het effect! Zeker wanneer ik slecht eet is dat direct terug te zien aan mijn huid!

Naast dit goede eten heb ik een aantal producten die ik dagelijks gebruik! Daaronder valt ook mijn Gha Sha steen! Met deze steen masseer ik dagelijks na het douchen mijn gezicht!

Voor het douchen begin ik met het masseren van mijn huid met een fijne scrub van Eco by Sonya. Deze zout scrub met kokosolie is zo fijn en helpt enorm wanneer ik toch ontstekingen op mijn huid heb.

Na het douchen smeer ik wat olie op mijn gezicht meestal is dit de activatior 7 oil van Sans ceuticals. Deze laat ik intrekken en daarna begin ik mijn gezicht massage!

Het lijkt nu misschien alsof ik zeeën van tijd heb voor dit, maar schijn bedriegt! Want ik doe dit vaak tijdens het ochtend slaapje van de kleine en dan moet ik ook nog tienduizend andere dingen doen! Je huidverzorging routine hoeft niet lang te duren om een goede gezonde en mooi uitziende huid te krijgen.

Ik ben enorm blij dat ik niet meer zoveel make-up draag! Meestal alleen mascara en een lipbalm.

No make-up en nee ook geen filter!

Het is wennen wellicht om amper nog make-up te dragen maar ik ben blij dat ik vrijwel niks aan troep op mijn gezicht smeer!

Veel liefs,

Bibi

2 gedachten over “Back to basics

  1. In beide gevallen ben je een zeer mooie vrouw..het zegt iets over jouw innerlijke ontwikkeling vind ik…niet dat je iets zou camoufleren met make up op maar het is zo bevrijdend als je geen make up meer nodig hebt om je prettig te voelen als je naar buiten gaat…je groeit en je ontwikkelt. Hou dit vast is mijn devies.
    Lieve groetjes Fred

Geef een reactie