The White Noise Deep Sleep Sounds app

Laatst heb ik voor het eerst opgepast op mijn pasgeboren neefje van 1,5 maand. Spannend en hartstikke leuk natuurlijk.

Mijn neefje is een super lief mannetje, knap en grappig. Hij heeft alleen af en toe enorme last van reflux en kan daarom veel pijn hebben en soms flink moeten huilen vanwege de pijn. Super zielig natuurlijk!

Tijdens het oppassen werd hij op een gegeven moment na het eten ook onrustig en huilerig. Ik heb hem gelijk in de draagzak gestopt en bedacht me toen dat ik ooit over een app had gehoord waar je baarmoeder geluiden op kan aanzetten.

Deze app vond ik super snel terug en binnen no-time had ik de baarmoeder geluiden aangezet en werd mijn neefje rustig en kalm en viel binnen vijf minuutjes in slaap.

Wellicht was het een toevalstreffer maar ik geloof er wel in dat zulk soort vertrouwd geluid een fijn en rustig effect kan hebben op je kleintje wanneer deze onrustig is.

Naast baarmoeder geluiden zijn er ook nog heel veel ander soort geluiden om bijvoorbeeld ook zelf lekker mee in slaap te vallen.

Je download de app gratis in de app stores:
play.google.com/store/apps/details?id=com.kitefaster.whitenoise&hl=en_US
apps.apple.com/us/app/white-noise-deep-sleep-sounds/id1083248251

Gebruiken jullie ook dit soort dingen om je kindje rustiger mee te krijgen?

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie