Crazy times

Ik schrijf deze blog op dag 2 thuiswerken na alle afgekondigde maatregelen van het kabinet omtrent het Corona virus en ik merk aan mezelf dat ik even iets kwijt moet. Want mijn god wat kunnen mensenlevens flink veranderen in een kwestie van maar één week en staan levens volledig op hun kop om allerlei verschillende redenen.

Door deze situatie word ik me ook zo pijnlijk bewust van hoe goed wij het als (met name) Millennials wel niet gehad hebben sinds onze geboorte tot nu. Maar eerlijk is eerlijk, zelfs onze ouders hebben dit op deze manier nog nooit meegemaakt.

Nu is het absoluut niet mijn doel om voor paniek te zorgen of andere mensen een rotgevoel te geven maar ik vind dit wel echt een heel belangrijk moment om stil te staan bij onze levens maar ook bij die van mensen om ons heen.

Want wat zijn wij ten eerste onwijs gezegend dat wij in Nederland wonen. Met zulke slimme, lieve en moedige mensen. Want ondanks de negatieve berichten zie ik me name heel veel liefde en broederschap!

Ondanks dat dit virus er nu voor zorgt dat wij allemaal afstand nemen van elkaar geloof ik er echt heilig in dat wij nadat de storm is gaan liggen juist dichter naar elkaar toegroeien. Ook merk ik nu al dat die dingen die zo vanzelfsprekend leken in ons leven dat totaal niet zijn en ik daarom echt voornemens ben om die dingen nooit meer zo voor lief te nemen als dat ik dat misschien ooit deed.

Wellicht voelen jullie hetzelfde als wat ik voel, een rottig gevoel en misschien ook een klein beetje angst voor het onbekende en angst voor de mensen die het dichtste bij je staan maar laten we vooral kijken naar de mooie dingen die zo een rare een nare situatie ook met zich meebrengt zodat wij hier samen sterker en beter uit kunnen komen. Want dat kunnen we en gaan we ook echt doen!

Lieve allemaal let goed op elkaar en ben lief voor elkaar. Let extra goed op jullie naasten en denk ook aan jullie buren die misschien oud, alleen of kwetsbaar zijn!

Ik ga nu lekker met mijn katten en vriendje knuffelen en een gezellig boek lezen. En een voordeel, ik kom nu eindelijk echt eens toe aan dingen zoals het starten van een skincare routine.

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie