Droge handen?

Massaal worden de handsanitizers ingekocht en ja ook ik maak me er schuldig aan dat ik dit deze dagen net even wat vaker gebruik! Maar van al die producten moet ik zeggen dat de conditie van mijn handen er niet beter op wordt! In tegendeel zelfs, mijn handen drogen enorm uit!

Gelukkig zijn er hele fijne crèmes en een van mijn favorieten is toch wel de crème van de Dille & Kamille!

Deze fijne crème trekt snel in, laat geen vet gevoel achter en ruikt zo lekker! Wat deze crème naar mijn idee lekker maakt is dat er cacao boter inzit! Dit voedt je huid en maakt het dus ook lekker zacht!!

Naast dat ik deze crème nu optimaal benut gebruik ik ook vaak nog een vitamine E crème voor het slapen gaan. Deze smeer ik dik in en laat ik goed intrekken! Omdat je natuurlijk tijdens je slaap (tenzij je er ‘s nachts uit moet) je handen niet wast krijgt de crème ook de kans om goed in te trekken! Vitamine E werkt namelijk als antioxidant, zorgt de reparatie van je huid en werkt als beschermd laagje! Onmisbaar dus!! Welke crème ik hiervoor gebruik? Een hele goedkope die ik ooit bij een kleine drogist gekocht heb. De Kruidvat en Etos verkopen deze crèmes ook!

En wil ik echt een intensieve behandeling, dan kies ik voor de 8 hour crème van Elizabeth Arden!! Mijn lifesaver voor vele dingen! In een eerdere blog vertelde ik jullie hier al over! Dit product is mega vet dus moet je na gebruik wel even af deppen maar je huid wordt er zacht van en kloofjes verdwijnen!

Voorlopig zal ik deze producten nog wel even extra gebruiken! En jullie wat gebruiken jullie het liefst?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie