Smile voor de foto

Foto’s zijn volgens mij echt niet meer weg te denken uit ons leven! We maken selfies om de haverklap en met de nieuwste IPhone maak je de meest prachtige foto’s!

Ook ik maak mij daar schuldig aan hoor, ik maak tig foto’s op een dag! Zeker van de kleine meid maak ik geregeld een leuk kiekje! Blijkbaar (besefte ik mij onlangs) wil ik zoveel mogelijk vast leggen. Wat ik mij daarbij ook besefte is dat je soms dan het moment zelf mist! Ja foto’s zijn leuk en ja ik kijk ze erg vaak terug, maar even in het moment zijn kan ook zo super belangrijk zijn!

Dit was gisteravond na mijn workout, ik betrapte me erop dat ik foto’s aan het maken was terwijl ik naar buiten ging om even bij te komen!

Leven we in een wereld waarin misschien te veel wordt vastgelegd? Aan de andere kant hebben foto’s ook zo een nuttige functie! In vele beroepen zou men niet meer zonder kunnen en dan heb ik het ook de noodzakelijke foto’s in beroepen! Denk aan journalisten die door hun foto’s zoveel meer hebben kunnen vastleggen en aan de wereld hebben kunnen laten zien!

Voor Dutch Gigil zijn foto’s natuurlijk ook belangrijk, we willen jullie graag zoveel mogelijk laten zien! Toch probeer ik in mijn privé situatie minder foto’s te maken, zeker wanneer ik met mijn dochter erop uit ga! Een kiekje? Prima maar geen hele fotoshoot meer omdat ik toevallig foto’s kan maken! Ik wil in het moment zijn samen met haar en alle aandacht geven!

En jullie? Leggen jullie ook alles vast?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie