Reizen?

Een pandemie is uitgebroken, we kunnen niet meer om het Coronavirus heen. Ook hier in Doha zijn er maatregelen getroffen. Afgelopen week werd duidelijk dat de scholen zouden sluiten. Nog geen half uur later circuleerde foto’s op Facebook dat de supermarkten geplunderd werden.

Mijn buurtjes en ik besloten toch maar even een quickstop te maken bij de supermarkt in de buurt, je weet immers maar nooit. En ja hoor de gekte was toegeslagen. Ik kon gelukkig het laatste karretje nog bemachtigen en door de drukte heen probeerde we wat boodschappen in te slaan. Het water raakte snel op, mensen sloegen wc papier in, karretjes waren bomvol en de rijen voor de kassa immens lang! Daar waar ik diezelfde ochtend ook nog even in de supermarkt was en de caissière mij nog normaal mijn bonnetje in de hand gaf mocht dit nu ineens niet meer.

Reizen is het nou verstandig of niet? Vele zullen hun vakantie wel uitstellen, niet boeken of cancelen.

Voor ieder die toch wil reizen of die moet reizen is het natuurlijk nu extra belangrijk om op de hygiëne te letten! Zorg ervoor dat je hand sanitizer bij je hebt en zit niet onnodig aan je gezicht. In een andere Travel Thursday blog vertellen we je over een hele fijne hand sanitizer die je bij Nourished Nederland kunt bestellen! Een aanrader!

Zelf heb ik besloten deze maand niet te reizen, ik vind het met een klein kindje nu niet verantwoord zeker als het niet per se nodig is. Wie weet verandert de situatie binnenkort weer en kan ik wel weg.

En jij zou jij nu reizen?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie