Dunkin Donuts Munchkins

Dunkin Donuts Munchkins

Dunkin Donuts kennen we natuurlijk allemaal van de ontzettend veel verschillende en lekkere donuts. Maar laatst vertelde een vriendinnetje mij dus over iets nieuws bij de Dunkin Donuts! Namelijk de mega schattige Munchkins!

Dit zijn dus super schattige kleine donut achtige snacks in super veel verschillende soorten, kleuren en met verschillende soorten vullingen. Je kan ze in verschillende hoeveelheden kopen in een super toffe beker en ze zijn daarnaast ook helemaal niet zo duur!

Ik koos voor een een beker die al klaar stond maar je kunt er dus ook voor kiezen om zelf je Munchkins te kiezen. Een volgende keer zou ik zeker voor die optie gaan omdat ze totaal anders zijn van smaak en vulling!

Persoonlijk vond ik de witte en de roze het meest lekkere maar er zijn zoveel smaken om uit te kiezen dat ik nog lang niet ben uitgetest!

http://www.dunkindonuts.nl/munchkins/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie