Review: Revitalash

Mijn ogen zijn een gedeelte van mijn gezicht waar ik vaak de meeste complimenten over krijg en ik vind dit orgaan ook altijd iets bijzonders hebben. Een blik kan zoveel doen bij een ander! Je kunt je emoties ermee uitten, ermee spelen en daarnaast kun je met je ogen natuurlijk zien!

Al sinds dat ik een tiener ben maak ik mijn ogen op met mascara, maar ik ben op een gegeven moment eens een wimperserum gaan gebruiken omdat ik nieuwsgierig was wat het deed! En wauw de resultaten waren echt heel mooi! Tijdens mijn zwangerschap en de borstvoeding ben ik hiermee gestopt en Jahoor mijn wimpers gingen weer terug in hun oude formaat! Helaas!!

Nu is de tijd daar dat ik weer een serum kan gebruiken en ik heb ditmaal gekozen voor Revitalash. Een wimperserum dat door een arts voor zijn vrouw ontworpen was. Zij moest chemokuren ondergaan en vond het vreselijk dat ze haar haren verloor. Haar man wilde wat voor haar doen en ontwikkelde dit serum. Het werkte zo goed dat het op de markt gebracht is!

Ik gebruik het serum nu zo’n 3 maanden en heb echt een heel mooi verschil gezien! Elke avond voor het slapen gaan breng ik een lijntje aan op mijn bovenste wimper rand. Eigenlijk alsof je eyeliner aanbrengt! Mijn wimpers zijn langer, voller en krullen meer als eerst! Zeker wanneer je daar nog een laagje mascara overheen doet ziet het er echt prachtig uit! Wimpers to seduce!

Op deze foto draag ik dus geen mascara en zoals je ziet zijn mijn wimpers erg lang!

Ik ben hier dus super blij mee en wil het product graag blijven gebruiken! Goedkoop is het echter niet want een flesje kost €60,- maar ik doe er dus al wel 3 maanden lang elke dag mee.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie