Rituals Elixir Collection Personalised Haircare Shampoo Review

Rituals Elixir Collection Personalised Haircare Shampoo Review

Een aantal weken geleden kwam ik iets super tofs tegen. Op de site van Rituals zag ik dat ze persoonlijke shampoos kunnen maken. Speciaal afgestemd op jouw haar en jouw hoofdhuid.

Het is natuurlijk soms lastig om zelf in te schatten wat voor shampoo voor jou werkt. En daarom staat er op de site van Rituals (en onder aan deze blog) een test waar je een aantal vragen krijgt. De uitslag van deze test bepaalt welke shampoo voor jou het beste is.

Ik was gelijk ontzettend onder de indruk aangezien ik nooit de perfecte shampoo voor mijzelf kan vinden. Namelijk voor een gevoelige hoofdhuid maar ook voor krullend haar. Het is vaak een van de twee.

Daarom heb ik snel de test gedaan en daar kwam de volgende shampoo uit:
The Ritual Of Karma | Holy Lotus & Organic White Tea

De specifieke elixirs voor mijn haar zijn:
Elixer 1: Therapie voor hoofdhuid
Elixer 2: Perfecte krullen

Mijn bestelling was al na één dag binnen en de verpakking is zoals we van Rituals gewend zijn super mooi, clean en chique. Daarnaast ruikt deze shampoo zó ontzettend lekker en luxe.

Daarom kon ik ook niet wachten om mijn haren weer te wassen. De shampoo brengt makkelijk aan, ruikt heerlijk en geeft absoluut geen ”strak” gevoel aan je hoofdhuid.

Om de echte werking van deze shampoo te zien besloot ik om mijn haren niet te föhnen maar aan de lucht op te laten drogen.

Ik merkte gelijk dat mijn vochtige haar begon te krullen en in vorm begon te raken zonder dat ik er iets aan deed. Super goed om te merken omdat dat zeker niet het geval is bij de meeste shampoos.

Nadat mijn haren waren opgedroogd zat de krul er super mooi in en voelde mijn haren ook nog een heel schoon en zacht.

Deze shampoo blijf ik voorlopig zeker gebruiken!

http://www.rituals.com/nl-nl/quiz-start-hairtemple.html

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie