Charlotte Tilbury magic

Zo lang als ik het mij al kan herinneren heb ik last van wallen onder mijn ogen! Chronisch moe of gewoon veel vocht op die plek ik weet het niet, maar dat het een klein irritatie puntje is dat weet ik wel!

Ik heb over de jaren heen al van alles geprobeerd en vrijwel niks leek te helpen tot ik deze oog crème van Charlotte Tilbury tegen kwam!

Redelijk sceptisch maar toch om laten praten door de verkoopster kocht ik mijn potje crème en hoppa de volgende dag direct mee aan de slag! En ik moet zeggen vanaf dat moment was ik ineens minder sceptisch!

Een klein beetje dat deze crème dep ik na het douchen op mijn gezicht en geloof het of niet maar het werkt echt!

Zoals je ziet heb je weinig nodig en zodra je het goedje uitsmeert ontstaat er een echt glow! Welke dus goed werkt onder je ogen! Je wallen gaan er niet van weg, maar ze worden op deze manier wel gemaskeerd!

Zoals je ziet gaan je wallen er natuurlijk niet van weg, maar het glans effect zorgt wel voor een stralendere blik!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie