Clean Journey

Ik vlieg tegenwoordig met regelmaat tussen Doha en Amsterdam en iedere keer weer voel ik me zo vies als ik uit een vliegtuig kom! Ondanks dat de service uitstekend is bij Qatar Airways (de maatschappij waar ik altijd mee vlieg) en de stewardessen netjes anti bacteriële doekjes uitdelen heb ik toch graag mijn eigen hand sanitizer bij me!

Ook in de auto hebben we altijd wel een pompje staan waar we zo nodig even onze handen kunnen schoonmaken als we onderweg zijn! Maar vaak zit er vrij veel troep in al die flesjes en drogen je handen er alleen maar van uit! Daarom ben ik op zoek gegaan naar hand sanitizers die vriendelijker zijn voor de huid en toch doeltreffend!

Omdat ik enorm fan ben van de Nederlandse webshop Nourished Nederland ben ik daar eens een kijkje gaan nemen en zag ik hele positieve reacties over de anti bacteriële mist van Cedar+Stone.

Deze antibacteriële spray is gemaakt van natuurlijke producten en zoals op de site van Nourished verteld wordt vegan!

Zoals je ziet wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten en dat is natuurlijk veel fijner voor je huid!

Ik zal mijn volgende vlucht naar Nederland nog even zonder moeten doen maar zodra ik in Nederland ben bestel ik hem direct!

Op de site van Nourished Nederland vindt je overigens veel meer super fijne vegan producten die ook ideaal zijn tijdens het reizen!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie