Gisou Honey Infused Hair Perfume & Gisou Propolis Infused Polishing Primer review

Gisou Honey Infused Hair Perfume & Gisou Propolis Infused Polishing Primer review

Zoals jullie weten ben ik groot fan van de heerlijke haarproducten van Gisou. Ze ruiken heerlijk, zien er geweldig uit en ze geven ook nog eens een geweldig resultaat.

Daarom vind ik het ook heerlijk om nieuwe producten van Gisou uit te testen. Dit keer de Gisou Honey Infused Hair Perfume en de Propolis Infused Polishing Primer.

Toen ik zag dat ze een Gisou haarparfum hadden vond ik dat een fantastisch idee. Want de geur van de haarproducten van Gisou is echt geweldig en waarom zou je alleen parfum gebruiken voor je huid / lijf?! Terwijl heerlijk ruikend haar zo super fijn is!

De parfum zit natuurlijk in een fantastische verpakking en het is een super chique flesje. Exact wat je verwacht van een Gisou parfum. De geur is natuurlijk de bekende geur zoals die van de andere producten maar net even wat intenser / voller qua geur.

Je sprayt de parfum super makkelijk in je haar en het maakt je haar absoluut niet vet wat voor mij echt een must is! En je haar blijft de hele dag door lekker ruiken. Wat ik ook een voordeel vind is dat je niet heel veel per keer hoeft te gebruiken voor een goed effect. Top product dus!

Toen ik laatst bij de pop-up shop was heb ik ook de Gisou Primer gekocht. Ik wilde heel graag weten of dit een fijn product zou zijn. Want een primer voor je gezicht doet natuurlijk wonderen en zorgt voor een beter en langer houdbaar resultaat. Eenzelfde effect voor je haar zou daarom heel fijn zijn.

De primer zit in een roze verpakking. Het lijkt een beetje op een medische tube, heel hip! Ook de uitstraling is weer helemaal Gisou!

De primer heeft een wat dikke structuur en daarom gebruik ik er ook maar een beetje per keer van in mijn punten van mijn handdoekdroge haar. Erna kun je dus je haar gaan drogen en gaan stylen!

De primer zorgt er namelijk voor dat je haar goed gehydrateerd blijft en dat het drogen minder lang duurt (gaat je lover ook heel fijn vinden).

Ook de primer vind ik super fijn werken. Je hebt maar een klein beetje nodig en je haar droogt echt sneller!

Hebben jullie al wel eens producten van Gisou geprobeerd?

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie