Zara Home kids

Als het om de slaapkamer van de kleine dame gaat dan lijkt het wel alsof deze nooit af is! Telkens vind ik wel weer iets waarvan ik denk “oh dat heeft ze ook nodig!” Of “dat zou zo schattig voor haar zijn”.

Onlangs kwam ik uit op de nieuwe collectie van de Zara Home!! Love love love sowieso voor de Zara home, maar de kinder collectie is dit jaar echt fantastisch! En nee we worden (helaas) niet gesponsord door het bedrijf!

Nou ben ik een liefhebber van konijntjes en beertjes voor op onze dochter haar kamer, maar deze wandplanken vind ik zo enorm leuk! Zo simpel, maar toch even net wat anders dan een Ikea plank (had ik deze nou maar eerder gezien!).

Dit ontzettende lieve bankje zou ik dolgraag willen kopen voor haar kamertje! Heerlijk om zo aan haar tafeltje te kleuren en kliederen!

Zoals je ziet is de collectie nog best ruim en naast de leuke en lieve meubels, lampen en kleden hebben ze nu ook een hele toffe speelgoed collectie! Zeker de moeite waard om eens te kijkje te nemen in hun webshop of in een van de winkels!

Gelukkig hebben ze hier in Doha ook een aantal Zara Home’s!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie