The amazing Lewis

Er zijn van die mensen die je tegenkomt die je gelijk inspireren! Een aantal van die personen hebben jullie al voorbij zien komen in de After Wines blogs. Vandaag kan ik daar weer iemand aan toevoegen. Namelijk Lewis!

Lewis heb ik bij de salon La Maison leren kennen toen ik daar een paar jaar terug voor het eerst kwam. Op het moment van mijn eerste afspraak daar zat ik totaal niet goed in mijn vel, overwerkt en ik voelde me echt niet goed! Ook mijn haar was op dat moment een en al drama. Haaruitval, dof en ga zo maar door.

Lewis hielp me door het plaatsen van geweldig mooie extensions, een fantastische haarkleur en een geweldig geknipt kapsel. Maar niet alleen is hij fantastisch goed in zijn werk ook is hij een van die mensen die de gave heeft om iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Love that!

Een aantal jaar (en goed haar) verder benaderde ik Lewis voor deze blog omdat ik hem simpelweg enorm inspirerend vind! Waarom? Dat zal ik je uitleggen.

Lewis is een echte Brit, met het geweldige accent en ook nog eens gezegend met een geweldige bos rossig haar waar letterlijk iedereen jaloers van wordt.

Vijf jaar geleden woonde hij nog in London en had hij een vrij hectische baan en leven. Met zijn toenmalige vriend besloot hij dat het tijd was voor verandering en besloten ze naar Amsterdam te verhuizen. Zo gezegd, zo gedaan!

De relatie kwam tot een eind maar Lewis besloot om toch in Nederland te blijven aangezien hij er toch al was en benieuwd was hoe het zou gaan lopen. Hij ging aan de slag bij de geweldige salon La Maison en leerde al snel zijn huidige vriend kennen! Zo zie je maar hoe mooi het leven kan lopen.

Lewis is een echt natuurtalent in het vak maar dit beroep was waarschijnlijk het laatste waarvan hij dacht dat hij dit zou gaan doen. Toen hij jonger was vond hij het idee van iemand anders haren aanraken juist vreselijk.

Zijn zus werkte al wel als kapster en bij een fantastische haarshow viel alles voor hem in een keer op zijn plek. Want daar werden kapsels in eens kunststukjes met een verhaal. Gecombineerd met mensen, creativiteit en bij iedere klant resultaat zien besloot hij kapper te worden.

Een passie die er dus niet vanaf jongs af aan in zat maar daardoor absoluut niet minder passievol is! Misschien wel het tegenovergestelde!

En wat Lewis het leukste vindt aan het vak? De mogelijkheid om iemand blij te maken en zelfverzekerd te laten voelen! Al is het soms maar voor even, dat is niet iets wat veel mensen kunnen zeggen dat ze dat met hun werk kunnen losmaken! En dat is precies wat Lewis bij mij deed. Me goed over mezelf laten voelen op een moment in mijn leven dat ik me totaal niet goed voelde!

Naast het feit dat Lewis een geweldige hairdresser is, is hij ook nog eens een heel fijn persoon en iemand die echt van het leven geniet en dingen wil meemaken!

Wat mij betreft is hij een enorme inspiratiebron met een heerlijke passie en enthousiasme voor zijn beroep maar ook het leven an sich waar echt iedereen wat van kan leren!

Wil je ook een keer door Lewis geknipt of gekleurd worden? Dan kun je bij La Maison terecht!
lamaison-amsterdam.nl

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie