Leuke tweedehands winkeltjes

Amsterdam vind ik zo’n fijne stad en shoppen kun je er ook zo goed! Naast dat er super veel leuke boutiques te vinden zijn in bijvoorbeeld de 9 straatjes en je je suf kunt shoppen in de Kalverstraat zijn er ook hele toffe tweedehands winkels te vinden in deze stad.

Als je aan tweedehands shoppen in Amsterdam denkt zul je al snel eindigen op het Waterlooplein of in de IJhallen maar er zijn zoveel meer leuke boutiques te vinden!

De grote winkels als bijvoorbeeld Episode blijven natuurlijk tof maar er zijn ook vele kleinere winkeltjes te vinden die erg gaaf zijn! Zoals bijvoorbeeld Vintage Jungle in de tweede Anjeliersdwarsstraat! Dit toffe winkeltje heeft zoveel verborgen schatten!!

Of wanneer je wat meer op zoek bent naar vintage designer kleding kun je in Oud-Zuid terecht bij ByDanie vintage designer shop. Deze toffe winkel is opgericht door niemand minder dan styliste Danie Bles!

Ben je toch wat meer georiënteerd op kinder spullen dan kun je in Amsterdam West terecht bij Old West! Dit snoezige winkeltje verkoopt niet alleen kleding, maar ook speelgoed!

Dus voor wie graag op zoek is naar tweedehands schatten is Amsterdam zoals je ziet een hele goede stad om naar toe te gaan!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie