Karavaan Amsterdam

Het heerlijke aan wonen in Amsterdam vind ik toch wel echt de levendigheid van de stad! Er zijn altijd mensen op straat en er is altijd wat te doen. Maar ook als je de drukte juist niet wilt zijn er genoeg plekken om naartoe te gaan of gewoon lekker een binnen huis dag.

In onze buurt zijn ook nog eens geweldige restaurants en tentjes te vinden. En dat is toch wel echt heerlijk voor de weekenden. Lekker genieten van eten en je gezelschap.

Nu is er weer een nieuw restaurant om de hoek geopend! Karavaan! En ik heb de verbouwing van het pand heel nauwlettend in de gaten gehouden omdat het er steeds mooier ging uitzien en het is nu eindelijk geopend!

Vorig weekend ging ik er voor de eerste keer naartoe voor een lunch en lekkere koffie! De inrichting van het restaurant is echt geweldig en rustgevend. Voorheen zaten er restaurants in hetzelfde pand die het nooit echt gezellig kregen qua inrichting. Dat is bij Karavaan zeker niet het geval en ademt het juist een en al karakter. Veel hout en mooie groene tinten geven je een heel goed gevoel.

Op de kaart staan allemaal lekkere dingen en de koffie is echt heel lekker! En niet onbelangrijk natuurlijk!

Ook vind ik de gedachte achter Karavaan heel mooi. Het is een plek voor iedereen en voor ieder moment van de dag! In de ochtend voor koffie, om overdag te werken en te lunchen en in de avond voor uiteten en voor een goede borrel. En dat spreekt me toch wel heel erg aan! Een plek met veel verschillende functies.

Een echte aanrader voor wanneer je een keer iets anders wilt proberen.

http://www.karavaanamsterdam.nl/

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie