Ikea huis

Ik denk dat de meeste van ons wel iets van de Ikea in huis heeft en wellicht verwacht je het niet ook hier in Doha hebben we een hele grote Ikea!! Lucky me!

Nou moet ik zeggen dat het op zich mee valt met hoeveel Ikea producten wij in huis hebben, maar vaak vind ik vooral de wat kleinere dingen er fijn en handig! Plus dat er veel basic dingen te koop zijn die je zelf kunt pimpen!

Zoals bijvoorbeeld dit keukentje!! Het is eigenlijk gewoon een van die Ikea keukentjes voor de kleintjes maar mensen hebben hier volledig hun eigen draai aan gegeven! Super leuk toch!

Ook de opberg manier zijn eindeloos! Ik heb er een hekel aan als de keuken een grote zooi is! En de kastjes onoverzichtelijk worden! Daarom heb ik nu geïnvesteerd in een heleboel opberg potten en bakken!

Hier word ik dus heel erg blij van!!! Orde in de keuken! Nu de badkamer nog!

Dit is dus echt wat voor mij! T

Ze hebben momenteel ook een super leuke nieuwe collectie met veel neutrale kleuren!! En voor wie dat leuk vindt is er ook een speciale collectie ism Off White!! Heel vet!

Wij zijn nog niet helemaal klaar in huis dus voor ons betekend dat binnenkort weer een tripje naar de Ikea!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie