De leukste restaurants in Curaçao

Een aantal weken geleden was ik weer voor een kleine twee weken op het prachtige eiland Curaçao en wat was het weer heerlijk! Het tropische weer, de omgeving en natuurlijk het lekkere eten en drinken.

Daarom een blog met wat mij betreft de beste, leukste en lekkerste restaurants van Curaçao.

020
Vlakbij het centrum van Willemstad vind je het nieuwe restaurant 020. Dit is een super mooi en goed restaurant! Super modern en in een heel mooi oud pand aan het water.

Ze maken van de gerechten echte kunststukjes en de Tonijn Tartaar is een echte winnaar.

restaurant-020.com/

De Visserij

Dit is waarschijnlijk op het moment het meest populaire restaurant van Curaçao waar echt iedereen samenkomt. Het ligt super mooi aan het water en alleen al de zonsondergang is een reden om hier te eten.

Maar bovenal is de vis hier echt heerlijk! Je besteld aan de eerste balie je eten en aan de volgende je drinken. Vervolgens kun je ergens aanschuiven of gaan zitten.

Een mega aanrader.

 

Bij Blauw
IMG_9776
Pietermaai is waarschijnlijk het hipste stukje van Willemstad met een heleboel leuke restaurants. Wij kozen voor Bij Blauw en dat was een hele goede beslissing!

Neem hier vooral het verrassingsmenu omdat echt alles hier lekker is. Daarnaast is het restaurant qua inrichting en omgeving echt prachtig!

http://www.bijblauw.com/restaurant-bijblauw-curacao

 

Sea Side Terrace
Bij dit restaurant kom ik echt al jaren! Het is een super simpel restaurant maar het eten en de vis is hier weer ontzettend lekker.

Het eten en drinken wordt klaargemaakt in een container en dit geeft juist een extra fijne en leuke sfeer.

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie