Kinder knopjes

Als het op die kleine aankomt dan moet ik zeggen dat ze echt helemaal niks te kort komt! Haar kamertje is op twee kleine dingetjes na helemaal af en de finishing touch zijn voor mij toch wel de lieve berenkopjes die ik gekocht heb!

Wellicht kennen jullie het met OYOY. Zij verkopen onder anderen hele schattige knopjes voor aan de muur en deze moest ik gewoon hebben!

Deze zijn toch super zoet! Ik heb er 3 van gekocht en wil daar dan rieten manden aan hangen met speelgoed erin! Zo kan de kleine dame een mandje eraf halen en mee nemen naar de woonkamer om lekker te spelen!

Zelf vind ik deze dierenknopjes van het merk Sebra ook erg leuk! Zeker voor een wat stoerdere kamer zou ik deze haakjes zo kopen! Of bijvoorbeeld voor in de hal, zo kan je kleine zijn eigen jasje aan een stoer haakje hangen!

Of wat dacht je van dit lieve konijntje van Nobodinoz!

Super lief toch om op de kamer van je kleine te hangen! Wellicht met een favoriet jurkje eraan of puur voor de versiering kan ook leuk zijn!

Een type haakjes die ik ook erg tof vind zijn die van Fiona Walker!! Zij maakt echt kunststukjes als je het mij vraagt!

Deze vilten haakjes zijn toch te schattig!! Naast deze haakjes maakt ze ook hele toffe dierenkoppen voor bijvoorbeeld het wiegje van je kleine!

Zoals je ziet kan een klein haakje of knopje je muur gelijk al opvrolijken! Zeker op zo’n plekje waarvan je soms net even niet weet wat je ermee moet doen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie