Argos podcast afleveringen

Kunnen onopgeloste moordzaken, achterkamertjes politiek en medische schandalen jullie ook enorm boeien? Mij in ieder geval wel! Van sommige onderwerpen wil ik graag meer weten en ontdekken hoe iets zit!

Nu heb ik niet alle kennis in huis en tijd om me eens flink te verdiepen in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie maar dit briljante programma doet dit voor je.

Ik leerde Argos voor het eerst kennen door de super goede podcast “De moord op Patrick”. Toen ik deze podcast had uitgeluisterd besloot ik eens te kijken wat voor afleveringen Argos nog meer had gemaakt. En dat zijn er echt ontzettend veel!

Eigenlijk is Argos helemaal geen podcast maar een radioprogramma dat al 20 jaar (!) bestaat en iedere zaterdag wordt uitgezonden op Radio1. Natuurlijk niet zo heel gek dat ik er nog nooit van gehoord had aangezien ik nooit naar Radio1 luister.

De afleveringen gaan over super veel verschillende onderwerpen en voor de meeste mensen zit er zeker wat tussen wat interessant is. Zo zijn ”De moord op Patrick”, ”Hoe gevaarlijk zijn Nederlandse IS-vrouwen?” en ”Het verhaal van Lisa” echte aanraders.

Wat mij betreft zijn de afleveringen eyeopeners en goed journalistiek werk en niet zo kort door de bocht!

http://www.nporadio1.nl/argos

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie