Review Ere Perez Amandelolie Mascara

Review Ere Perez Amandelolie Mascara

De afgelopen maanden had ik steeds een irritatie bij mijn oogleden. Waarschijnlijk door de mascara die ik toen gebruikte! Daarom ging ik op onderzoek uit naar een natuurlijke mascara zonder allemaal troep en kwam ik natuurlijk al snel uit bij mijn favoriete beauty webshop Nourished.

Ik heb al een oogschaduw product van het merk Ere Perez en hier ben ik echt super blij en tevreden mee. Dus toen ik zag dat het merk ook natuurlijke mascara’s heeft wilde ik deze gelijk proberen!

Ik ging voor de zwarte kleur met amandelolie erin verwerkt. Dit heeft tot gevolg dat de mascara erg lekker uit!

In de reviews las ik alleen maar positieve berichten maar dat je er wel even rekening mee moet houden dat je de mascara er alleen met een olie af kunt halen. Geen probleem, want ik had nog een vol flesje Jojoba olie in huis!

De verpakking vind ik ontzettend chique net als de witte kleur van de mascara. Het heeft een natuurlijke maar ook luxe uitstraling. En laten we eerlijk wezen. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Tijd om te testen! De mascara brengt heel erg makkelijk aan en je krijgt gelukkig geen last van het spinnenweb effect. Ik houd er namelijk zelf heel erg van wanneer make-up natuurlijk oogt en niet te ”Barbie” wordt.

IMG_0520
Voor het gebruik van de mascara
IMG_0572
Het resultaat na het gebruik van de mascara

De mascara geeft mooi volume en zorgt ervoor dat je wimpers goed verspreid zijn. Daarnaast blijft het de hele dag heel goed zitten zonder een panda effect. Door middel van de Jojoba olie kan ik het daarnaast ook super snel verwijderen.

En het beste van alles? Geen irritaties meer!

nourished.nl/collections/ere-perez/products/ere-perez-almond-oil-mascara

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie