Persoonlijkheid in huis

Een huis inrichting en stylen, dat hoeft niet zo moeilijk te zijn. Veel woonwinkels geven leuke voorbeelden en op tv kun je ook genoeg inspiratie opdoen, maar die persoonlijke touch in huis is soms toch wat lastiger te creëren! Wat maakt jou huis nou eigenlijk jou huis? En passen de ideeën die je hebt wel bij de inrichting?

Zelf heb ik best veel foto’s in huis hangen, die maken mij blij! Foto’s van toen mijn man en ik trouwde, foto’s van onze dochter! Een project waar we nu nog mee bezig zijn, zijn foto’s in de logeerkamer ophangen! Deze foto’s zijn van onze gasten! Omdat we in Doha wonen komen er zo nu en dan vrienden of familie over en die leuke herinneringen willen we vastleggen in ons huis!

Iets wat ik ook nog heel graag zou willen is een mooie illustratie van ons gezin en onze omgeving. Er zou bij de eettafel een heel mooi plekje zijn om zo’n kunstwerk op te hangen!

Deze prachtige illustraties heb ik van het IG account van Amber de Vreng geplukt! De zachte lijnen en toch zo precieze lijnen vind ik erg mooi en zoiets zou ik dan ook graag bij ons aan de muur hebben hangen!

Een andere persoonlijke touch die wij in huis hebben is de gave sterrenhemel van MR Starsky! Deze hebben we na de geboorte van onze dochter van Lotte en haar vriend gehad! Hierop zie je hoe de hemel eruit zag op het moment dat ons meisje geboren werd. Elke keer als ik hiernaar kijk word ik erg blij en geeft het mij een warm gevoel!

Dit zijn voorbeelden van zo een gave poster!!

Maar ook boeken kunnen wat extra persoonlijkheid geven aan je huisje! Wellicht denk je nu “wat heeft een boek met persoonlijkheid te maken?” Maar wij hebben bijvoorbeeld boeken liggen van Amsterdam en Ajax, deze doen ons herinneren aan de fijne stad waar we ooit zo heerlijk woonde!!

Iets wat ook vaak indruk op mij achterlaat is een bepaalde geur!! Daarom heb ik altijd een geur kaars in huis staan zodat als ik die aansteek ik die fijne herinnering weer krijg!

En het laatste wat toch wel echt als thuis voelt tegenwoordig (maargoed voor die styling zou ik zonder kids niet zo snel kiezen) is de rommel na een heerlijke speeldag thuis!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie