Vitamine C

Iedereen weer vast wel dat vitamine C essentieel is voor je lichaam! 

Ook voor ons grootste orgaan, je huid, is vitamine C enorm belangrijk! Deze krachtige antioxidanten gaan huidveroudering tegen en de beauty industrie springt hier dan natuurlijk weer bovenop! 

Inmiddels zijn er voldoende vitamine C serums en crèmes verkrijgbaar en ik moet zeggen dat ik best wel getriggerd ben eigenlijk. Ik ben eens gaan rondkijken wat er allemaal verkrijgbaar is en ik moet zeggen dat ik vele producten met deze vitamine erin verwerkt best wel prijzig vond! Tot ik van het merk “the Ordinary” een vitamine C crème tegenkwam! Deze kost nog geen 6 euro dus het proberen waard toch! 

Ik breng in de avond na het schoonmaken van mijn gezicht een kleine hoeveelheid aan op mijn huid. Al snel merk ik dat het wat begint te tintelen en dat wordt ook in de bijsluiter benoemt als bij effect. 

Ik vind mijn huid er niet heel fijn door voelen, er ligt echt iets “op” mijn huid. Maar na enige tijd merk ik dat niet meer en is het tintelende gevoel weg! 

De volgende ochtend voelt mijn huid zacht aan en ziet het er goed uit! En ik moet zeggen dat ik er eigenlijk wel tevreden over ben! Wel een min puntje vind ik het feit dat je huid best wel kan prikken als je net te veel aanbrengt! Maar met kleine beetje voel je het alleen een beetje tintelen en dat gevoel trekt al snel weg! 

Ik gebruik de crème als extra boost zo nu en dan en merk telkens weer dat de volgende ochtend mijn huid er goed uit ziet! 

De crème is overigens bij Douglas verkrijgbaar! 

Veel liefs,

Bibi 

Geef een reactie