Relaxte reis

Op een rustige manier reizen vind ik erg fijn! Geen gehaast, lekkere hapjes en gemakkelijke kleding! Als het aan mij ligt vlieg ik het liefste op die manier naar mijn vakantie bestemming! Zoals ik onlangs moest reizen vind ik dan ook helemaal niet fijn! Ik probeerde mee te komen op een vlucht van Amsterdam naar Doha en kreeg bij de incheckbalie te horen of ik mee zou kunnen komen. 20 minuten voor vertrek werd duidelijk dat er nog een plekje was, oftewel dat was letterlijk met de buggy naar het vliegtuig rennen! Bezweet en met hongerig kind kwam ik hijgend aan en bemachtigde ik de laatste stoel! Zo’n hele vlucht merk ik dan dat ik onrustig ben en het liefst had ik ook even iets relaxed aangetrokken!

Ik weet nog goed dat tijdens de reis naar NYC enige tijd terug ik me heerlijk in mijn fijnste joggingpak gehesen zat! Dat is zo fijn als je chille kleding aan kunt doen!

Bij de Zara home hebben ze altijd een super fijne lounge wear collectie! Naast dat ze lekker zitten vind ik ze er ook vaak fijn uitzien!!

Deze kleding zou ik echt zo aantrekken in het vliegtuig! Lekker filmpje kijken, hapje eten en voor je het weet is je vlucht al voorbij toch!

Naast deze hele fijne kleding hou ik ook heel erg van het merk Mate the label. Over dit label uit LA heb ik al eens geschreven en ben ik nog steeds heel enthousiast over! Maar de collectie die zij verkopen is ook zo fijn om in te reizen!

Super chill zijn deze joggingpakken toch! Kun je toch relaxt reizen en zie je er niet gelijk als een tokkie uit!

Kleden jullie je ook vaak om vlak voordat je bij de gate aan komt?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie