Walk in here

Ken je dat gevoel dat je de entree van een huis binnen loopt en gelijk een fijn gevoel krijgt? Er hangen foto’s aan de muur, er staat een bankje of een kapstok of er hangt een mooie spiegel. Een hal kan een heel fijn “thuis gevoel” geven naar mijn idee! In ons appartement in Amsterdam hadden wij een schoenenkast staan en hingen er foto’s van ons aan de muur, altijd als ik binnen kwam voelde ik mij direct thuis! Ook nu in ons nieuwe appartement krijg ik gelijk een cozy gevoel! Zodra je binnenstapt staat er een bankje waar we altijd onze schoenen netjes aan en uit doen en als je binnenstap zie je direct een wand met foto’s en een mooie poster van Mr. Starsky. Ik voel me dan gelijk thuis!

Wat ik graag nog zou willen is boven het bankje een mooie grote familie foto, al twijfel ik soms ook wel of een spiegel niet erg fijn zou zijn? Eventjes de haartjes checken vlak voordat je de deur uitgaat! Een spiegel is met name ook fijn om de ruimte wat groter te laten lijken.

Onze hal is vrij klein dus het zou denk ik mooi staan en zoals je ziet op de foto’s kan het erg mooi staan! Wat ook leuk is, is om een mooi tafeltje neer te zetten! Waar je je tas zo lekker makkelijk op kan kwakken of waar de post even bewaard kan worden!

Zeker een houten wandtafel vind ik erg mooi! Een warme kleur zodra je binnenstapt in je huisje!

Tijdens mijn zoektocht naar “hoe pimp ik onze entree?” stuitte ik ook op een heel handig idee voor de vieze schoenen!!

Namelijk deze kiezel bakken!! Super handig om je vieze modderige schoenen in te zetten!! Daarnaast vind ik het ook nog eens een erg leuk gezicht om elementen van buiten naar binnen te brengen! Een soort overgang van de buitenwereld naar je fijne huisje!! Nou is dit met een 1,5 jarige waarschijnlijk niet zo handig om nu aan te schaffen want dan ben ik continue bezig de kiezelstenen terug te verzamelen!

Zoals je ziet is er van je entree dus echt wel iets heel gezelligs te maken! Ik ben nog steeds aan het dubben wat ik nou precies wil. Hebben jullie nog leuke ideeën?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie