Kinderbibliotheek thuis

Kinderboeken vind ik altijd zo enorm leuk om te kopen! Al die schattige plaatjes, leuke en lieve verhaaltjes! Ons dochtertje heeft inmiddels een hele verzameling boekjes en we lezen er dagelijks in! Plaatjes kijken tot in het oneindige en op alle geluidjes drukken en flapjes opentrekken! Het is inmiddels ook helemaal meegegaan in het bedritueel om eerst nog wat boekjes te lezen!

Maarja waar laat je al die leuke boekjes! We hebben heel veel kastruimte op haar kamertje, maar toch vinden we het leuker om de boekjes in zicht te bewaren. Niet alleen leuk, maar ook goed voor haar ontwikkeling! Zo kan ze altijd een boekje pakken als ze daar zin in heeft en zeker aan het eind van de dag doet ze dat geregeld. Dan trekt ze zich in haar eigen kamertje, in haar favoriete hoekje terug met een fijn boekje!

Bij de Ikea hebben wij super leuke boekenplankjes gekocht die inmiddels op haar kamertje hangen! Deze zijn helemaal niet duur en zo’n enorm succes nu al dat we er graag nog een paar aanschaffen zodat er nog wat meer boekjes in passen!

Zoals je ziet kun je deze boekenplankjes van de Ikea ook als kledingrekje gebruiken!!

Super leuk toch zo’n klein hoekje creëren waar je kindje zich even fijn terug kan trekken!

Zoals je ziet kan een simpel boeken hoekje in huis erg fijn en knus aanvoelen en ik denk zeker ook heel veilig voor een kleintje! Ons dochtertje heeft in ieder geval veel plezier van haar eigen plekje!

Wat ook leuk is om te doen is de boekenplankjes in allerlei verschillende kleurtjes verven! Bijvoorbeeld in regenboog kleuren! Met een simpel plankje pimp je dus zo de kamer van je kleinte!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie