The January Blues

Januari is alweer in volle gang en daarom komt ook The January Blues om de hoek kijken. De feestdagen zijn namelijk voorbij, alle gezelligheid in je huis zoals kerstverlichting is meestal wel opgeruimd en er is even (meestal) niks gezamenlijks op korte termijn om naar uit te kijken!

Dat is ook een van de redenen waarom ik helemaal niks heb met januari en was het voor mij een heel goed idee om met oud en nieuw en de eerste weken van januari in de zon te zitten!

Maar wanneer je niet weg kunt in januari om wat voor reden dan ook is er nog genoeg wat je zelf kunt doen om aan deze Blues te ontsnappen!

Plan leuke dingen
Iets leuks in het verschiet hebben is altijd een goed idee! Zoals een weekendje weg in eigen land, lekker uit eten of een meiden film pyjama avond thuis met allerlei lekkere dingen!

Maak je huis extra gezellig
Zonder kerstversiering voelt mijn interieur altijd wat leeg en minder sfeervol aan. Ga daarom lekker aan de slag met kaarsen, kussentjes en planten om je huis extra leuk te maken. De leuke en super sfeervolle verlichting van bijvoorbeeld Cotton Ball Lights kan natuurlijk het hele jaar door!

Wees extra lief voor jezelf
Door extra lief voor jezelf te zijn kun je beter dealen met de blues. Ga lekker naar de kapper of boek een wellness dagje. Maar ook thuis op de bank met een maskertje, een goed boek en thee zijn heerlijk en relaxt!

Laten we daarom van januari juist een extra leuke maand maken in plaats van de blues!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie