Travelbag

Oke het is wellicht nog wat vroeg voor de lente en de zomer sferen, maar aan de andere kant kan het natuurlijk geen kwaad om naar het warmere weer te verlangen en een beetje te weg dromen! En om alvast een beetje in die warmere sferen te kunnen komen willen wij iets gaafs gaan weg geven!

Wij houden enorm van leuke tasjes en inmiddels hebben we er ook al aardig wat bij elkaar gespaard, maar “a girl can never have to many bags!” Ze maken je outfit af en zijn super handig (lees: na jaren vindt je soms op de bodem van je tas ineens die lippenstift die je kwijt was).

Onlangs hebben wij ons hart weer eens verloren aan wat rotan tasjes uit Bali! En zo fijn deze tasjes passen echt overal bij!

En omdat wij zelf helemaal weg zijn van mooie rotan tasjes willen we een van jullie dit super gave tasje cadeau doen!

Wat je hiervoor moet doen? Houdt Dutch Gigil vandaag goed in de gaten!

Good luck!

Veel liefs van ons!

Geef een reactie