Goed gemutst

Brrr het is maar koud en guur, zelfs hier in Doha is het momenteel koud! Er staat de laatste dagen een koude wind en gisteren hadden we zelfs last van een zand storm! Overdag hoeven we nog geen muts op, maar toen we onlangs in Nederland waren was dat voor onze kleine meid zeker wel nodig!

Bij de Zara hebben we een schattig mutsje gevonden die leuk bij haar jas paste! Maar er zijn nog twee merken waarvan ik de mutsen voor de kleintjes erg leuk vindt!! De eerste zijn de beanies van Le Bonnet!! Deze super toffe beanies komen in zoveel gave kleuren!

Nou zijn ze heel eerlijk gezegd niet goedkoop en dat is voor mij een reden geweest om voor een goedkopere optie te gaan. We zijn tenslotte maar 1,5 week in Nederland geweest met de kou. Maar als ik in Nederland gewoond nog had, dan had ik er zeker eentje willen hebben!

Een ander merk dat je ook al op het filmpje kunt zien is Minimalisma! Dit super toffe merk verkoopt niet alleen gave mutsen voor je kleine maar ook hoofdbanden waarmee de oortjes lekker warm blijven!!

Wat mij ook zo aanspreekt zijn de kleuren! Ik ga zelf toch sneller voor zachte kleuren dan hele felle!! Waar ik denk ik niet onderuit ga komen, want de kleine dame grijpt zelf al snel naar de felle kleurtjes als we in de winkel staan! Ach ja choose your battles!

Trouwens ben je op zoek naar leuke rompertjes of andere gave kleding voor jou of je kleintje, dan hebben ze bij Minimalisma een hele toffe collectie met heel veel mooie kleuren en stoffen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie