Vegan gezichtsmasker

Zo nu en dan kan ik een goede gezichtsmasker erg waarderen en is dat een stukje van mijn self care routine waardoor ik tot rust kom. Zeker in de winter kan mijn huid erg droog worden en gaan trekken en dan is zo’n extra boost niet overbodig! Zelfs hier in Doha is het soms best wel fris en net zoals nu trekt mijn huid dan erg. Geen fijn gevoel!

Omdat ik mij fijn voel bij het gebruik van natuurlijke producten en ik super blij ben met mijn oil pulling flesje van Love beauty and planet wilde ik eens een masker van dit merk uitproberen!

Dit sheet masker is een limited edition en is een combinatie van muru muru butter en rozen. Muru muru boter is eigenlijk het vet van de muru muru noot en heeft een hydraterende werking! Deze boter soort is erg vergelijkbaar met kokosolie!

Het masker vouw je uit de verpakking en leg je vervolgens op je gezicht! Al gauw merk ik dat het masker erg zacht is voor mijn huid en totaal niet prikt (waar ik nogal snel last van heb). Het masker moet je zo’n 10-15 minuten laten zitten en daarna met een doekje je gezicht af deppen, wat ik uiteraard netjes doe!

Eerlijk is eerlijk, mijn huid voelt enorm zacht aan en trekt totaal niet meer! Ik heb een mooie gloed op mijn gezicht en normaal dep ik redelijk wat gezicht olie op, maar nu is dat niet echt nodig!

Ik ben dus best blij met het masker en wil het graag nog eens proberen! Helaas zijn de producten hier in Doha redelijk duur geprijsd! Wat overigens voor bijna alles geldt, maar als je weet dat het in Nederland goedkoper te krijgen is wacht ik liever even tot ik weer daar ben en een voorraad in kan slaan!

Ik vind tot nu toe dit merk erg fijn en ben benieuwd naar nog meer producten!

Zeker ook omdat het merk vegan is en zich op zijn manier inzet voor de natuur!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie