Ice ice …

Het ski seizoen is weer van start gegaan en vele van jullie zullen een tripje naar de echte kou maken! Zelf ben ik maar een keer op wintersportvakantie geweest en ik moet zeggen dat ik het enorm gaaf vond! Maar de koude voetjes daarentegen vond ik toch wel wat minder! Ook in Nederland kan het natuurlijk soms erg koud worden en ik weet nog goed een paar jaar geleden had het gesneeuwd. Ik was op weg naar Lotte, we zouden in de stad een theetje gaan drinken. Ik had geen winterlaarzen en moest dus sneakers aan doen, eenmaal in de stad aangekomen waren mijn tenen zeiknat en ijskoud! Oftewel we zijn eerst maar eens even snow boots gaan halen!

Het merk Moon Boots kennen jullie misschien wel? Zij verkopen zulke gave en vooral hele warme snow boots die perfect zijn voor een wandeling in de sneeuw!

Deze Moon Boots zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar en zoals je ziet ook in hele gave kleuren! Als je op de site kijkt zul je zien dat ze ook bonte boots verkopen, maar gelukkig is dit nep bont!

Dus mocht je van plan zijn om op wintersport te gaan en wil je graag warme voetjes dan zijn deze boots echt perfect!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie