Too Good To Go

We worden er met zijn allen steeds meer van bewust hoe zonde het is om eten weg te gooien. Ook supermarkten en winkels! Zeker als je bedenkt wat het kost om eten te maken maar ook het feit dat er in andere delen van de wereld geen overvloed is aan eten.

Daarom vind ik de app Too Good To Go echt een fantastische uitvinding! Ik probeerde de app een aantal maanden geleden al uit maar ik vergat er simpelweg over te schrijven! Too Good To Go is dus een app waar supermarkten, winkels en restaurants kunnen aangeven wat ze denken over te houden op een bepaald moment van de dag.

Vervolgens kun je in jouw omgeving zoeken naar aangesloten bedrijven om te zien of en wat ze aanbieden (vaak is het een verassing). En voor een klein prijsje kun je dan een pakket kopen en zie je gelijk rond welke tijd je het op moet halen.

Het gaat dus om eten dat voor die dag nog prima gegeten kan worden maar die winkels niet meer in de winkel mogen verkopen.

Op deze manier wordt voedsel verspilling voorkomen en kun jij voor een klein prijsje heerlijk eten kopen.

Ik heb zo bijvoorbeeld bij De Drie Graefjes een pakket opgehaald (ja ja, die doen dus mee!)! Het pakket zat vol heerlijke cupcakes, stukken taart en blondie cake!

Een ontzettende aanrader en voor iedereen goed!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie