The ordinary

Enige tijd terug was ik op zoek naar een nieuwe fijne gezichtsolie en omdat ik wat goede reviews gelezen had over de producten van “the Ordinary” ben ik eens gaan kijken wat hun aanbod is!

The Ordinary valt onder het “moederbedrijf” DECIEM en staat bekend om zijn pioniersschap in eerlijke producten voor een eerlijke prijs. En die prijzen zijn ook zeker fijn!

Zelf ben ik uitgekomen op de 100% organic cold-pressed Rose hip seed oil. Een hele fijne huidolie die voor elke huidtype gebruikt kan worden.

Deze olie is perfect eigenlijk voor de koude dagen nu in Nederland! De olie van rozenbottel zaadjes staan namelijk bekend om hun vochtinbrengende werking! Daarnaast is het ook een fijne antioxidant en werkt deze olie goed tegen ontstekingen. Zelf heb ik snel last van ontstekingen in mijn gezicht. Eet ik iets verkeerds? Dan is dat direct zichtbaar. Moet ik ongesteld worden, hallo maanlandschap! Ik heb gemerkt dat wanneer ik deze olie zo nu en dan gebruik dit erg fijn en kalmerend voor mijn huid is.

Zoals je ziet krijg je geen “glim- effect” en is deze olie dus erg fijn om als basis te gebruiken! Mijn huid voelt na het opsmeren erg zacht en toch niet vet!

Deze olie van The Ordinary is bij de Douglas verkrijgbaar!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie