Minas sloffen

Wanneer ik thuiskom heb ik altijd een soort ritueel om het mezelf zo snel mogelijk zo makkelijk mogelijk te maken. Mijn haren gaan in een staart of knot, sieraden af en schoenen gaan gelijk uit. Vaak trek ik ook wat gemakkelijks aan. Voor het gemak maar ook zodat ik lekker kan relaxen met de katjes zonder dat mijn mooie kleren onder de haren komen te zitten.

Nu heb ik laatst een nieuw onderdeel aan dit ritueel toegevoegd. Het aantrekken van mijn nieuwe heerlijke Minas sloffen die super fijn zitten!

Ik kreeg mijn paar Minas sloffen als verjaardagscadeautje en ik ben er super blij mee!

Het zijn handgemaakte en traditionele wollen Griekse slofjes en ze hebben dus een hele zachte voering. Warm en ook nog eens zacht voor je voeten.

Online is er voor de verandering niet veel over deze beauties te vinden maar je kunt ze kopen bij de hele fijne winkel Cocomat in Amsterdam. Heerlijk voor de koudere dagen!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie