Sissy Boy Shoes

Als echte shoe addict ging mijn hartje deze week toch wel wat sneller kloppen! Sissy Boy kwam met een hele fijne nieuwe aankondiging, namelijk dat de eerste echte Sissy Boy schoenenlijn gelanceerd is!! Super tof! In de stories op Instagram kon je de onthulling van deze toffe items gelijk zien!

Het gaat om aan aantal modellen, een cowboy laars in cognac kleur en zwart, een enkellaarsjes ook in dezelfde twee kleuren en een sneaker model.

Deze zien er super tof uit toch! Zelf zou ik sneller kiezen voor een sneaker model omdat ik weet dat ik deze vaker zou dragen, maar ik moet zeggen dat deze western boot er toch ook wel erg tof uitziet!

Super leuk onder een jurkje of rokje! Zelfs in de zomer met een short zou zoiets heel goed kunnen!

De schoenen zijn nu verkrijgbaar in de winkels!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie