Walk in 2020

Goedemorgen allemaal! Waarschijnlijk zullen de meeste van jullie nu een beetje brak met nog half dichte ogen aan de koffie zitten en deze dag wellicht niet enorm veel doen! Ik hoop dat jullie allen een fijne jaarwisseling gehad hebben!

Tja 2020 een nieuw jaar, een nieuw decennium en voor vele weer een frisse start! Veel zullen weer aan het lijnen gaan en anderen gaan stoppen met hun slechte gewoontes! Zo’n “frisse” start is natuurlijk altijd fijn een een goed voornemen, maar ik moet persoonlijk zeggen dat ik mijn goede voornemens graag start op 31 december! Een soort van fijne afsluiter van het vorige jaar, zo voelt dat dan.

Mijn goede voornemen waar ik gisteren mee gestart ben? Lief zijn voor mijn lichaam! Sinds de geboorte van mijn dochtertje ben ik nog steeds niet op het oude gewicht, terwijl ze toch alweer 15 maandjes is. Vaak voel ik me daar onzeker door en voel ik ook wel een druk om nog meer af te vallen, terwijl mijn lichaam ook heel anders aanvoelt. Gisteren gebeurde er iets moois.. mijn dochter zat bij me en legde haar handje op mijn blote buik. Ik zei tegen haar “ja lieverd in dit blubberbuikje heb jij gezeten” waarop er iets bijzonders gebeurde, ze keek me aan met die lieve oogjes van haar en legde haar hoofdje toen op mijn buik en gaf deze een kusje! En toen bedacht ik mij, deze “blubberbuik” is maar wel mooi 9 maanden lang een heel fijn en goed huisje geweest, waarom kijk ik zo neerbuigend naar dat huisje? Dan nog maar niet op mijn oude gewicht of een strakke platte buik.

Dus lieve allemaal I walk in 2020 being sweet for my body!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie