Terugblik

De laatste dag van het jaar is aangebroken en daarmee sluiten we gelijk ook een decennium af. 10 jaar, wat kan er toch veel gebeuren hè in 10 jaar tijd en als ik terug kijk naar foto’s van toen lijkt het alsof het gisteren was!

10 jaar geleden maakte ik mijn eerste reis alleen, naar New York was dit! Ik ben een maand lang weg geweest en had de tijd van mijn leven!

Ik ben afgestudeerd, heb ontzettend lieve vrienden gekregen.. heb de liefde van mijn leven gevonden en zijn getrouwd! Een prachtige dag was dat, samen met een intiem groepje mensen vierde wij onze liefde in ons geliefde stad Amsterdam.

In deze 10 jaar tijd ben ik geëmigreerd en het mooiste van allemaal… ik ben mama geworden! Wat kan er dan toch veel gebeuren hè in 10 jaar tijd! Van een jonge onwetende studente die op kamers woonde in Amsterdam ben ik gegroeid in een volwassen vrouw die nu het stokje door mag geven.

Natuurlijk waren er ook diepte punten. Zo heb ik een hernia gekregen vlak na het afstuderen aan een dansacademie en heb ik het verlies van die passie nooit meer te kunnen uitvoeren moeten accepteren. Mijn lichaam opnieuw moeten leren kennen en erop vertrouwen. Maar ook door dat soort ervaringen kom je heen en leer je van!

Ik ben heel benieuwd wat de komende 10 jaar gaan brengen! Wat ik wel weet is dat ik mijzelf nu beter ken dan ooit en dat een hele mooie start is om een nieuw decennium in te gaan!

Lieve volgers ik en Lotte en wensen jullie een hele mooie jaarwisseling en let’s rock 2020!

Veel liefs!

Geef een reactie