Groene beauty

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben ben ik mij steeds meer aan het verdiepen in beauty producten die zo natuurlijk mogelijk zijn! Dat wil niet zeggen dat ik niet nog steeds mijn oude vertrouwde Lancôme mascara gebruik, maar ik probeer steeds bewuster om te gaan met wat ik op mijn huid smeer! Ik lees mij goed in en probeer het liefst eerst een kleine verpakking uit voordat ik “all in” ga!

Een tijdje terug kreeg ik van een vriendin voor mijn verjaardag dan ook een geweldig boek! Namelijk “Groene beauty” van Hester de Goede en Marija Wilmes! In dit toffe boek staan wel 60 beauty producten om zelf te maken!

Toen ik dit boek net gekregen had was ik gelijk erg enthousiast maar tegelijkertijd ook een beetje bang dat het best moeilijk zou zijn! Dat is het gelukkig totaal niet!!

Het boek is ingedeeld in verschillende lichaamsdelen. Zo kun je maskertjes maken voor je gezicht, maar ook voor je haar of handen en voeten! Er wordt een fijne uitleg gegeven in de introductie en vervolgens is het dus appeltje eitje om je eigen beauty producten te maken!

Ik ga hier zeker nog heel veel plezier van hebben!

Veel liefs,

Bibi

Een gedachte over “Groene beauty

Geef een reactie