2020 | Dag decennium

Laatst realiseerde ik me pas echt dat er aan het einde van het jaar niet alleen een einde komt aan dit jaar maar ook van dit decennium?! En dat laatste is toch wel even slikken. Want dit decennium is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! 2010 klinkt ondertussen lang geleden maar het voelt voor mij ook weer niet of er 10 jaar zijn verstreken.

Want dit decennium stond voor mij in het teken van volwassen worden. En ik denk dat dit voor de meeste millennials zo was.

Zo ben ik écht alleen gaan wonen in mijn eigen huisje, zonder huisgenoten in de grote stad. Studeerde ik af en begon ik met fulltime werken en heb ik ondertussen bij veel verschillende bedrijven gewerkt.

Daarnaast leerde ik dit decennium ook mijn vriend kennen, ben ik gaan samenwonen en zijn er twee katten bijgekomen. Maar ook werd ik voor het eerst tante, ben ik getuige geweest op bruiloften en komt er ook een nieuw neefje of nichtje aan.

En echt TE gek om te zien dat mijn vrienden ook mooie stappen hebben gemaakt zoals een eerste baan, huis kopen, trouwen en kinderen krijgen! Terwijl ik me daar in 2010 nog helemaal geen voorstelling van kon maken.

Het is echt bizar en logisch wat er allemaal in één decennium kan gebeuren!

Ik moet er zelf wel om lachen hoe ik in 2010 dacht en in het leven stond. Ik voelde me onwijs volwassen maar als je nu terugkijkt zie je pas hoeveel je als mens groeit in 10 jaar tijd en dat is super mooi!

Dus kom maar op volgend decennium! Ik ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt! Ik hoop in ieder geval een hele hoop liefde en geluk!

Alvast hele fijne feestdagen voor iedereen!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie