Vakantie appartement

Waarschijnlijk zitten de meeste op dit moment aan het tweede kerstontbijt en hebben weer een heel programma voor de boeg! Zelf vind ik dat soms een nadeel aan kerst als je verplichtingen hebt! Wellicht fijn om dan eens weg te dromen en wie weet je volgende vakantie al te plannen!!

Zelf zou ik heel graag naar Bali willen en dus ben ik al eens gaan kijken naar wat toffe appartementen! Deze moest ik met jullie delen!

Het eerste toffe appartement wat ik gespot heb hoort bij het Gravity hotel! Een beetje bohemian look met een Balinees tintje!

Een plek waar je volgens mij heerlijk tot rust kunt komen en waar je op het internet hele fijne reviews over leest!

Een andere accommodatie die als erg goed aangeschreven wordt en direct opvalt zijn de White Tortoise eco vila’s! Deze prachtige locatie op Bali wordt niet alleen om zijn uitzicht geprezen, maar ook schijnt het eten er zeer goed te zijn!

Zo houden we het wel een weekje vol toch!

En last but not least.. het Bubble hotel op Bali lijkt me enorm gaaf! Helaas met een baby denk ik niet heel handig maar als ze wat ouder is zeker de moeite waard! Je slaapt letterlijk in een bubbel en ik denk dat het uitzicht prachtig is!!

Hoe gaaf is dit? Er zijn veel mooie plekjes op Bali te vinden en ik denk dat ik toch maar eens ga kijken of dit onze volgende vakantie bestemming wordt!!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie