Kerstversiering maar dan net even anders

O wat ben ik toch gek op de sfeer en het gevoel dat bij kerst hoort! Alles is sowieso gewoon veel gezelliger met een hele hoop lampjes in die donkere en koudere dagen. Alles en iedereen lijkt net even iets meer hun best te doen om het ”gezellig” te maken en dat is een keer per jaar niet zo verkeerd!

Ik zet eigenlijk ieder jaar ook wel een boom of boompje thuis neer voor dat kerst gevoel. Mijn eigen kerst stijl is de laatste jaren vrij traditioneel met rood en goud maar toen ik alleen woonde had ik juist een heel fout boompje.

En met fout bedoel ik echt fout. Een roze kunstboom, met rode lichtjes en met cupcakes kerstballen. Meer kitsch was echt niet mogelijk maar ik vond het heerlijk!

Nu valt het me de laatste jaren sowieso op dat het allemaal niet meer zo klassiek en netjes hoeft wat betreft de versiering van de boom! Zo heb je tegenwoordig zoveel leuke en vrolijke ”ballen”. Met een eet thema zoals sushi, pizza slices en hamburgers. Of juist gekke dieren. Ik houd hier echt van!

Een van die winkels die hier heel goed in is, is The Flying Tiger en hun kerstcollectie is echt fantastisch!

7987248bceafd9e83bd27aeff4f95527

Maar ook De Bijenkorf kan er wat van. Op hun website vind je zelf een selectie van kerstversiering die Komische Kerst heet. Daar kun je toch alleen maar van houden?!

Hoe versieren jullie je boom het liefste?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie