Een kijkje in Lotte’s favoriete ”The Block” huis

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek op het Australische TV-programma The Block en het 2019 seizoen overtrof alle seizoenen tot nu toe!

Zo waren de huizen dit jaar groter, de renovatie budgetten klein en de typetjes erg aanwezig. Maar dat maakte dit seizoen juist ontzettend tof en een paar weken geleden is het afgelopen (geen spoilers).

Nu kan ik altijd wel gek zijn op de interieur stijl van een of meerdere stellen maar dit seizoen was er een stel met een stijl waar ik echt verliefd op ben geworden en in hun ontworpen huis zou ik zonder enige aarzeling vandaag nog mijn intrek nemen wanneer dat zou kunnen.

Ik heb het over Deb & Andy. Een super leuk getrouwd stel uit Wallabi Australië. Andy is een stand-up comedian (10 punten alleen al daarvoor) en Deb werkt in een interieurwinkel. De stijl van dit stel is niet alleen fantastisch maar ook zij als mensen zijn top! Oprecht, eerlijk en warm. Love that!

De stijl wordt omschreven als ”relaxed coastal haven” en dat omschrijft het eigenlijk wel heel goed.

Tijd om een van mijn favoriete ruimtes uit hun The Block huis te laten zien.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie