Sneakers

Toch wel een van mijn meest favoriete schoenen zijn sneakers! Jarenlang droeg ik mijn Nikes met veel plezier en kwamen er langzaam meer merken bij de verzameling! Eigenlijk is dit de enige type schoen die ik altijd helemaal “afdraag” .

Vaak zitten ze zo lekker dat ik ze niet meer uit wil doen! Herkenbaar?

In Doha draag ik tegenwoordig voornamelijk slippers, maar ik mis het toch wel om een fijne sneaker te dragen! Leuk onder een skinny jeans of juist een tof jurkje!!

Zeker de sneakers van Golden Goose vind ik erg tof, maar ik heb mijn oog nu laten vallen op een wat ander type sneaker!! Namelijk de Yeezy boost 700 Carbon blue!! Oh not wat is deze toch weer tof!

Een vrij grove sneaker, zeker wanneer je net als mij een grote schoenmaat hebt, maar toch wel erg gaaf hoor! Zeker met een mom jeans van Levi’s en een tof shirtje erop, of juist onder een mooi rokje of jurkje!

Dat moet ik Kanye West toch wel weer nageven, hij flikt het toch telkens weer om toffe sneakers op de markt te brengen!!

En welke sneakers vinden jullie mooi?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie