WOW butter

Het is natuurlijk super irritant wanneer je een allergie hebt! Mijn man heeft helaas een pinda/noten allergie en dan moet je goed oppassen met koken want voor je het weet zit er toch ergens een nootje in! Het is zelfs al wel eens aardig mis gegaan! Gelukkig proeft hij snel of ergens noten in zitten en dan moet er direct actie ondernomen worden!

Hij zei vaak tegen me “ik vind de geur van noten lekker en volgens mij zou ik ook graag nootjes eten als ik ertegen kon”. Zelf hou ik enorm veel van pindakaas, iets wat ons dochtertje ook geërfd heeft van mij!

Enige tijd terug kwam ik per toeval iets super gaafs tegen in de supermarkt, namelijk; WOW butter!! Een pindakaas gemaakt van soja en zonder ook maar enige pinda of andere noot! Yeah sure was mijn eerste gedachte!! Dit kan nooit zo smaken als echte pindakaas, maar je voelt hem waarschijnlijk al aankomen… het smaakt echt naar pindakaas!!!

Binnenkort ga ik er “saté” saus van proberen te maken en als dat gelukt is deel ik natuurlijk het recept!

Een super product naar mijn idee om een uit te proberen als je last hebt van een pinda/noten allergie maar toch nieuwsgierig bent naar hoe pindakaas smaakt!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie