John Oliver | Last Week Tonight

Zijn jullie ook grote Arjen Lubach fans? Ik in ieder geval wel en ik vind ”zondag met Lubach” een heel fijn programma. Humor gecombineerd met maatschappelijke belangrijke onderwerpen zonder dat het gelijk heel zwaar wordt.

Dit programma vind ik dus super maar Arjen is niet de bedenker van dit format. Het programma is namelijk te danken aan het originele Amerikaanse programma Last Week Tonight van John Oliver. En dat is alleen maar heel goed nieuws!

Want alle afleveringen van John Oliver zijn gewoon op YouTube terug te kijken waardoor we nog meer fijne content hebben met toffe en interessante onderwerpen!

De items van John Oliver zijn natuurlijk gericht op Amerika en de grotere wereldproblemen maar dit is alleen maar leuk en juist interessant. Zo krijg je namelijk nog veel beter mee wat er zich nou allemaal in Amerika afspeelt. En let me tell you, dat is een hele hoop!

En als ik heel eerlijk ben, vind ik John Oliver zelfs nog beter dan Arjen Lubach.

Kijken dus!

http://www.youtube.com/user/LastWeekTonight

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie